Tak od zaciatku. Mam 3 mesacneho synceka. Pred tehu som sa dostala na neuveritelnych 53kg= vdaka Mirovi. Co bolo super!
Momentalne mam 60kg co tiez nie je hroza. No ked ide o jedlo som ako alkoholik. Potrebujem presne pravidla. Ak ich nemam tak sa velmi rychlo dostanem na nespravny chodnik- mala som aj 70kg. Takze ja cely zivot musim zapisovat, vazit, pocitat...
Inac aj vdaka tebe Miro som si tehotenstvo vedela vychutnat, lebo som vedela ze i ked sa dopustim nejakych prehreskov
a priberiem vdaka tomu zopar kil -je tu tvoja super stranka
, kam sa po tehotenstve urcite vratim. Dakujem ti, ze si mi pomohol prezit pokojnejsie tehotenstvo.Koniec koncov som ani tak vela nepribrala- co tiez vdaka tebe a pritom som sa takmar neobmadzovala pri jedeni.
Hoci ako som spominala mam 60kg pri vyske 164cm, no zato v pase mam az 94cm. To BRUCHO- moj celozivotny problem. Viem, ze samotne brucho sa neda riesit.
Takze rada by som chcela schudnut okolo 6kg. Lenze neviem s akymi cislami narabat a kalkulovat. A hlavne odkedy kojim som stale hladna- aby som sa aj nedostala na ten nespravny chodnik. A zaroven neposkodila mojmu syncekovi nespravnou vyzivou kedze kojim. Potrebujem poradit
Moja otazka=
Kolko BIELKOVIN, SACHARIDOV a TUKOV by mala DENNE prijat KOJACA matka ak pritom chce schudnut cca 6kg?
Ja sa snazim jest kazde 2,5hod. a jem 6X denne.

Tak tomu sa chcem vyhnut= preto musim ratat a zapisovat.